Trappend het voorjaar in

Veenendaal - Na de kille en natte winter mogen de fietsen weer uit de schuur. Tijd voor een nieuw exemplaar of een opknapbeurt? Peddel dan eerst naar Fietswereld Dirk Methorst, met drie vestigingen in Veenendaal.

Nog niet iedereen weet dat Ron van Heerdt tegenwoordig eigenaar is van de drie fietsenzaken. De voormalige filiaalmanager van locatie De Ellekoot nam deze over van Jowan Pach. Oprichter Dirk Methorst stopte in 2014. Vanwege de bekendheid van zijn naam blijft deze in ere.

'Hoewel Fietswereld Dirk Methorst één organisatie is, kent elke vestiging zijn eigen specialiteit', benadrukt Ron. 'De Patrimoniumlaan focust op recreatief en sportief fietsen (racefietsen en mountainbikes), terwijl De Ellekoot meer reguliere tweewielers verkoopt. Het grootste deel van onze occassioncollectie vind je aan de Boslaan. Deels ook in De Ellekoot en volledig op de website'.

Onderhoudscontract

Fietsen kopen op internet wint aan populariteit. Voor scherpe prijzen staan deze in talloze webshops. 'Één cruciaal aspect ontbreekt echter op internet: service en onderhoud. Je besteld een fiets en daarna moet je het zelf uitzoeken. Fietswereld Dirk Methorst biedt wél de noodzakelijke support. In alle vestigingen loopt gediplomeerd en vakkundig personeel rond'. Problemen worden zo snel mogelijk opgelost, vaak klaar terwijl u wacht. Voor simpel en weinig tijdrovende verzoeken kunnen klanten zonder afspraak binnenkomen. Een haal- en brengservice hoort bij de dienstverlening.

Na aankoop bij Dirk Methorst is een onderhoudscontract mogelijk. Driemaal wordt de fiets nagekeken, tegen een gereduceerd tarief. Het advies is om na drie, zes en twaalf maanden de werkplaats te bezoeken.

Koopavond

Fietswereld Dirk Methorst is dealer van Batavus, Cortina, Sparta, Multicycle, Johnny Loco, Alpina en Loekie. Aan de Patrimoniumlaan worden racefietsen en mountainbikes van Merida verkocht. 'De vraag naar e-bikes blijft toenemen. Modellen met handige middenmotor zijn nu de trend. Al vanaf € 1.200,- is een elektrische fiets bij ons mogelijk.' De vestiging aan de Boslaan is alleen op vrijdag en zaterdag geopend. Van 1 maart tot 1 oktober voert Dirk Methorst op vrijdagavond koopavond: tot 20:00 uur in De Ellekoot en tot 21:00 uur aan de Patrimoniumlaan.

Contactgegevens

Patrimoniumlaan 25
3904 AB Veenendaal
T: 0318-512752
E: info@fietswerelddirkmethorst.nl

Contactgegevens

Veenslag 15
3905 SH Veenendaal
T: 0318-525660
E: info@fietswerelddirkmethorst.nl

Contactgegevens

Boslaan 87
3904 KE Veenendaal
T: 0318 507849
E: info@fietswerelddirkmethorst.nl

Fiets lease plan

Voor een vast laag bedrag per maand een goed onderhouden nieuwe fiets!

Lees meer over onze leaseplan

Tweedehands fietsen

Bent u op zoek naar een goede, gebruikte occassion? Bekijk ons aanbod gebruikte fietsen.

Bekijk onze gebruikte fietsen

Webshop

Snel en eenvoudig een fiets, onderdeel of accessoire kopen? Binnen 2 werkdagen in huis!

Naar onze Fietsvakshop